Stichting Dorpsraad Wernhout

Actueel

Wernhout loopt uit voor de jaarlijkse dorpsquiz

E-mailadres Afdrukken PDF

27-10-2019 -

Inmiddels voor het 7e keer op rij vond afgelopen vrijdag 25 oktober in het Wierenbos de jaarlijkse dorpsquiz plaats. Wernhout kan terugkijken op een bijzonder succesvolle avond. Want niet eerder was de opkomst zo groot. Met een recordaantal van 40 teams was de zaal in het Wierenbos dan ook volledig gevuld.

Lees meer...
 

Dorpsraad Wernhout steekt opnieuw de handen uit de mouwen.

E-mailadres Afdrukken PDF

24-10-2019 - Om het Anton Jurriensplein en de parkeerplaats bij het Wierenbos op te fleuren zijn in 2017 Taxusplanten gebruikt. Door de extreem droge en warme zomers in zowel 2018 en 2019 hebben helaas diverse exemplaren het loodje gelegd. Omdat de gemeente op korte termijn geen budget beschikbaar kon stellen heeft de dorpsraad besloten het dan maar zelf te doen. Met vereende krachten zijn op donderdag de dode planten verwijderd en nieuwe ingeplant. Nu maar hopen dat de nieuwe aanplant de komende zomers wel doorstaat.

Herplanten van de taxus

 

 

Wernhout komt nu echt in beweging

E-mailadres Afdrukken PDF

18-08-2019 - Na het project de Valk met appartementen, eengezinswoningen en een supermarkt en aankondiging van de plannen van de uitbreiding van de Bolle Buiken komt nu nummer 3 er ook aan.

Lees meer...
 

Weer nieuwe woningen erbij in Wernhout

E-mailadres Afdrukken PDF

10-02-2019: - Wernhout krijgt er weer een aantal woningen bij nu Mertens Bouwmij heeft aangekondigd dat ook zij gaan bouwen. Dit gaat gebeuren op de plek waar voorheen de supermarkt van familie Jorissen gevestigd was. In totaal komen er 5 appartementen en 4 grondgebonden woningen. Deze komen zowel aan de voorzijde aan de Wernhoutseweg alsook aan de achterzijde naast de bassischool.

Lees meer...
 

Wernhout krijgt weer woningen en een supermarkt!

E-mailadres Afdrukken PDF

17-01-2019 – Nu de Zundertse gemeenteraad hun steun heeft gegeven aan de nieuwbouwplannen van “ De Valk” worden weer mooie stappen gezet in het verfraaien van ons dorpshart. En daar zijn wij van de dorpsraad enorm mee in onze nopjes. Ook dat Wernhout eindelijk na vele jaren weer een supermarkt krijgt is geweldig nieuws.12 appartementen, 4 grondgebonden woningen en uiteraard de supermarkt maken het plan van Peter en Inge Mutsters compleet.

Lees meer...
 

Schoolplein van Sint Jozefschool mooi opgeknapt!

E-mailadres Afdrukken PDF

06-12-2018 –Afgelopen najaar heeft het plein bij de Sint Jozefschool een flinke opknapbeurt gehad. Dit is de verdienste van oud-directeur Janey van Kaam en Marjon Bock, maar in het bijzonder de schoolkinderen zelf. Met zijn allen hebben ze geld bijeengebracht om dit project te financieren.

Lees meer...
 
Pagina 1 van 13
U bent hier: